The original sightseeing Tour in London

The pupil of the 6th classes of our school planned a sightseeing tour through London. We shared the work with a partner. In front of the class we acted the sightseeing guides and passed with the other pupil Big Ben, Buckingham Palace, London Eye and the other famous sights. Of course we weren’t in London but we designed a map of London with a lot of pictures which showed the different sights. Also we brough other props like stickers with the names or a designed bus.
It was very funny.

Liebe Grüße Natalie

Die Schüler der sechsten Klassen erfuhren im Englischunterricht so viel über die Hauptstadt des Vereinigten Königreiches, dass sie in die Rolle von fast echten Guides schlüpfen konnten und ihre eigenen Touren durch die Metropole Londons präsentierten. Helena und Nicole aus der 6b brachten sogar ihren „eigenen“  roten London-Bus mit und beeindruckten mit einer wirklich „original sightseeing tour“.

Frau Lauble